sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Tokat agikisat

Tänään pääsin taas agitreffeille ja tälläkertaa suuntasime Pirkkalan teollisuusalueelle vai keskustaan vai missäs me nyt taas oltiin?
No... jokatapauksessa sama juttu kuin keskiviikkona eli mä pääsen imppaan sieraimet täyteen "kosteaasepeliä" ja samalla vähän harrastellaan hyppy pommpu rilluti rallatia. Isäntä ilmoitti meidät tälläkertaa kahteen starttiin. Ensin päälähtöön eli Megamölleihin ja sitten vielä vähän niinkuin harjoitusmielessä mölleihin. Se oli sitämieltä että kannattaahan sitä nyt treenata kummassakin lähdössä kun paikanpäälle ollaan tultu oikein tampereelta asti.

Megaryntäys tehtiin niin että mä ravasin sen kentän niin lujaa kuin isäntä vaan pysy perässä ja saatiin joku hemmetin nollatulos? Miten niin nolla? Häh? vähän selitystä pliis? Se oli aikas simppeli rata kun sieltä löyty vaan hyppyjä, aata, putkea ja puomia. Tavoiteaikana oli joku ihmeen 30 sekuntia, eli siis ihan selvennyksen vuoksi! Se aika kun me juostaa Nyytin kanssa talo neljä kertaa ympäri siten että joka toinen kierros mennään pihatraktorin vasemman renkaan ja kompostin välistä, isännän muita romuja väistellen. Meidän aika oli 14.07 ja sillä päästiin megamöllien ykkösiksi. Meistä jäi sekunnin yksi perhanan nopea Bordercollie, eli kuulemma nippanappa nappsimme sen isoimman luun! Megoissa oli siis kaikki koot samassa sarjassa, tosin eri korkeuksilla hypittiin. Kaverillamme Nemolla oli ekat kisat ja se vetäs radan tosi vauhdikkaasti myös nollatuloksella! Hyvä Anna ja Nemo!!!

Mölleissä Midi-sarjassa tavoiteaika oli 45 sekuntia ja siellä saimme ajaksi 34.95. Tuolla tuloksella ja 20 lisäpisteellä... Hahaa! sijoituimme midi-kakkosiksi. Saimme noista mölläyksista yhden megaluun sekä kasan pienempiä luita josta osan sain vetästä heti paikanpäällä parempiin suihin!

Paiskataas isäntä tassua, hyvin sä vedit vaikka hidas ootkin!


Taas tätä ihmeen kirjahyllyromua.. tuokaas nyt edes tohon kuppiin jotain syötävää!

Lisää aiheesta: Pirkkalan Piskit

3 kommenttia:

  1. Arttu sä oot kone ;) Kiitos lohdustuspalkinnosta! Aivan ihana tuo kotoa otettu kuva.

    VastaaPoista
  2. Onnea!! Tänään taas ja sit vaan oikeisiin kisoihin :)

    VastaaPoista
  3. Joo, tänään taas mennään eikä meinata!!! Mitä siitä sitten tulee, niin se jää nähtäväksi ;). Elisistä kisoista oppi taas paljon asiota mitä pitää treenata jos meinaa oikeasti pärjätä virallisemmissa kisoissa.

    VastaaPoista