maanantai 28. syyskuuta 2009

Eckerön KV

Viikonloppuna matkustimme muille maille Eckerön näyttelyyn. Matkassa meitä oli Lulu, Jeppe, Roosa, Alma ja Nyttyrä... niin ja noi ihmiset.. Matkaan lährettiin perjantai-iltapäivällä ja perille päästiin joskus aamuyöstä. Aamulla suuntasimme ns. pelipaikalle jossa päästiin itse asiaan eli nuuskimaan viimeisimmät paikallisuutiset!

Pönöttelyäkin siellä harrasteltiin ihmisten iloksi ja tälläkertaa putsattiin mansesterin ryhmällä koko pöytä! Putsattiin kerrankin oikein kunnolla, niin kunnolla että me vietiin jopa tiskit mukanamme! Noi ihmiset meni ihan sekaisin meidän menestyksestä ja ne alkoi ampumaan pullonkorkkeja, hurraan ja hepuloimaan... sitä sitten jatkuikin se ilta. Mekin päästiin niiden kemuihin vuoronperään juokseen pitkin tupaa ja tais välillä joku lihapulla ja nakkimakkarakin löytyä sieltä tuvan lattialta makupaloiksi.

Sunnuntaina iltapäivällä suunnistimme takaisin laivalle ja kotiin päästiin hieman ennen puoltayötä, väsyneinä mutta onnellisina. Kaikki meni kuulemma ihan nappiin! No niin meni, kerrankin!


Tää lautanen me sieltä pöydältä putsattiin, mitäs tassukuvia siinä vielä on...


Lulu & Riitta, mä & isäntä sekä tuomari Martha.


Skumppaa.. poks!


Arttu ROP, Roosa veteraani-ROP, Lulu VSP, Jeppe vara-cacip

Lisää kuvia: täällä

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, onnea Arttu vielä kerran! On siinä hommia tehty, olette sen ansainneet :) Kuvista huokuu kyllä fiilikset!

  VastaaPoista
 2. Isännän mairea-ilme kertoo enemmän ku ykskään ruusuke =) He-he-hee!! Huippua!

  Onnittelut Artulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon, viedään onnittelut perille :)

  VastaaPoista