tiistai 8. syyskuuta 2009

Kolmannet agikisat

Eilen olimme Sastamalassa kisaputkemme viimeisellä kisalla. Ja voi veljet mitkä mestat... ai että oli mahtavat hajut maassa ja paljon mielenkiintoisia narttuja liikkeellä! Isäntä luuli että mä muka jaksaisin kiinnostua vielä tosta agiliidostakin ja kattia kanssa, ei perkules! Me ollaan oltu viikonsisällä kaksissa treeneissä ja kaksissa kisoissa ja sen päälle vielä nämä kisat... ja siihen syssyyn sitten tälläiset hajut jokapuolella! Juu ei, joku roti sentään!

No puristettiin jotenkin kolme starttia, joista yksi avoimessa luokassa. Tälläkertaa startit eivät menneet ihan niinkuin ollaan parhaillaan kisoissa tai treeneissä vedetty. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita meiltä ei tosin puuttunut, mutta kummankin kisaväsymys painoi päälle ja mielenkiinto oli jossain ihan muualla ;).

Jotain se isäntä uhosi että nyt se tietää mitä pitää alkaa treenaamaan mun kanssa.. Joo määkin tiedän mitä ton isännän pitää, nimittäin satasen pikajuoksua jos se meinaa mun vauhdissa pysyä!

Meitä olikin isompi poppoo valkoisia parsonveijareita radalla, onnea kisauransa avanneille ja kiitos tukijoukoille hyvästä kannustuksesta!
Kuva: Toni Lund


Kuva: Toni Lund

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti