sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Jyväskylästä jättipotti!

No myönnetään heti alkuun että toi systeri on kyllä menossa hännänmitalla ohi... Viikonloppuna oli Jyväskylässä kaksipäiväiset agikisat jonne mentiin taas pitämään hauskaa koko perheen voimalla. Mun suorituksista ei paljon jäänyt kerrottavaa, mutta Emppis vetikin sitten jättipotit (eikä millään lottolla).

Ekana päivänä Empula vetäs nollavoiton agiradalta sekä nousi kakkosiin. Sunnuntaina Emppispemppis ottikin toplanollat ja tuplavoitot. Viimeisen radan aika oli senverran suvereeni ettei medi tai maksiluokastakaan löytynyt nopeampaa koirakkoa :). Mitä tässä tämän enempää lätisemään, onnea systerille uusiin koitoksiin, mä pidän nyt hyvin ansaittua taukoa ja siirryn Betsyn kaveriksi kannustusjoukkoihin.


palkintojenjaot


epävirallinen osuus

Tulokset:
täällä 26.3
täällä 27.3
A-rata 26.3 eka rata
D-rata 27.3 eka rata
C-rata 27.3 toinen rata

3 kommenttia:

 1. Kuvista voi päätellä, että vaikka Emmy suhtautui menestykseensä terrierimäisen tyynesti, niin ihmisillä homma meni EHKÄ vähän sekoilun puolelle jossain vaiheessa tokaa kisapäivää ;)

  VastaaPoista
 2. Wau, Emppis on kyllä vauhdissa, ohjaajalla tekee tiukkaa pysyä perässä! Onnittelut luokkanoususta! Kohta te ootte jo kolmosissa... Mut hei, ei Arttua saa hyllyttää, kyllä senkin pitää päästä radalle!

  Täällä katsotaan niin kateellisena teidän hulppeita kisaolosuhteita... kyllä noissa oloissa kelpaa treenata ja kisata! Ehkä joskus meilläkin on niin paljon harrastajia, että rahat riittää vastaavien tilojen rakentamiseen/vuokraamiseen... nyyh!

  VastaaPoista
 3. Joo ei ole valittamista olosuhteiden osalta, kiitettävästi on kisoja ollut koirahalleissa ja halleissa on ollut jopa lämmityskin.

  Arttu palaa kesämmällä kisaradoille, nyt meidän kannattaa pitää pieni treenitauko tässävaiheessa ja kisaamisessa koska toi on niin paljon narttujen hajujen perään ja kevällä niitä on riittämiin. Myös ulkokentille siirtyminen on kohta edessä ja parempi ottaa hetki tuntumaa ulkokenttiin ennenkuin lähtee niillä kisaamaan.

  Meillä oli senverran kova kisatahti päällä, että missään vaiheessa ei ehtinyt harjoitella kuntoon niitä asioita jotka ovat meidän heikkouksia, tauon jälkeen palataan perusasioiden ääreen ja tehdään ponnistuspohjaa uuteen nousuun :).

  Uskon että agility kasvattaa edelleen suosiotaan, koska tää on niin hauskaa touhua ja lajista löytyy haasteita kaikille koirakoille tasosta riippumatta. Vielä kun suuri yleisö innostuisi, niin voisi sponsorointikin luoda parempia harrastusmahdollisuuksia monelle seuralle.

  VastaaPoista