keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Treenikamera

Tosta isännästä on tullut ihan pimee... nyt se kuvaa meidän treenejä kameralla ja kuulemma niistä näkee jotain virheitä paremmin... siis häh? Virheitä, kuka niitä tekee? Vissiin se ite sitten, kun meillä menee nää treenit ihan putkeen ja saalista tulee jokakerta!


kepit


kepit hidastettuna


A-este

5 kommenttia:

 1. Ton "hidastetun" koiran vauhdissa mäkin pysyisin paremmin ;D

  VastaaPoista
 2. Wau, oikein musa mukana! Hyvältä näyttää, me vasta haaveillaan keppien suorittamisesta ilman verkkoja mut toisaalta eipä meillä täällä periferiassa ole kuin pieni kylmä treenihalli näin talvella ;-(

  VastaaPoista
 3. Emmy on oppinut kyllä supernopeasti kepit ja kontaktit! Hitto, kun meillä ei kulje vieläkään noi kontaktit, kun eri tyylillä ehdittiin mennä eka vuosi... Ehkä vielä jonain päivänä..?

  VastaaPoista
 4. Meillä on toiminut se että kontakteista on tehty super-upea juttu.. eli koira haluaa juosta kontaktille mahdollisimman nopeasti, koska niille pysähtyminen laukaisee "saaliin liikkeelle" joka on siis koko homman huipentuma. Emmy on kieltämättä oppinut nopeasti, eikä vähiten siksi että sillä on pohjana Johannan antama peruskoulutus jolle kaikki uusi on helppo rakentaa. Yleensä myös harjoittelen Artun kanssa uudet/hienosäädettävät asiat ja Emmy on saanut vanavedessä täsmäkoulutuksen ilman turhia säätämisiä :).

  VastaaPoista