tiistai 16. marraskuuta 2010

Treenataan

Agitreenit ovat jatkuneet syksyllä hallissa. Isäntä on jotenkin muuttunut tosi vakuuttavaksi treenien alussa, kun se näyttää että lähdössä jäädään paikoilleen niin minähän ilmanmuuta tottelen! Tää homma meneekin niin, että lähdössä mennään isännän tahdon mukaan ja sehän kannattaa! Me saadaan saaliiksi kumisia ankkoja, possuja sekä dinosauruksia! Siis jo lähdössä! Mun ei tavi tehdä mitään muuta kuin jäädä odotteleen, niin niitähän putoilee suuhun taivaan täydeltä! Toimiikohan tää juttu muuallakin näin, vai onko se vaan ton talvitreenipaikan juttu... nähtäväksi jää ;).


Ratapiirros

3 kommenttia:

 1. Siis ihan pro-meininkiä! Nimimerkillä samalla radalla tahkonnut... Ei vais, toi oli kiva rata ja opettavainen, Villen ohjauksessa :)

  Myöhästyneet onnittelut 3-vuotiaalle Artulle!

  VastaaPoista
 2. Teillähän menee toi agiliitely aivan upeasti! Kyllä näkyy, että vauhdissa on kokenut kolmivuotias ;-) Ja ollaan täällä periferiassa niiin kateellisia tollaisesta hallista, meillä vaan unelmoidaan moisesta.

  VastaaPoista
 3. Tää oli tuttu rata, kun itse sen pääsin rakenteleen ja koirakin oli sen muutamaan kertaan mennyt. Sujuuhan toi liitely paljon paremmin, kun vihdoin treeneissä pääsee treenaanaamaan eikä aika mene lähdössä sähläämiseen ;). Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä tohon treenimahdollisuuteen hallissa.

  VastaaPoista