sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Turun KV

"On the road again" ja päämääränä Turun kansainvälinen koiranäyttely.
Vanhaa settii.. eli kehässä pönöttelyy, nuuskimist, misujen bongaamist ja merkkailuu. Nyt olin ekaa kertaa avoimessa luokassa koska tulin just täysi-ikäiseksi. Avoimen luokan iloa ei tosin kestänyt kuin kehän verran koska paras uros kehässä mulle lätkästiin viimeinen sertti joka tarkoittaa että isäntä joutuu ostaan jotuslippuautomaatin, kun mulle alkaa kohta noita morsiammia tulviin ovista ja ikunoista, onneksi lippurullassa on kuulemma paljon vapaita numeroita ;).

FI-MVA "Arttu (perkele)" Karvahaalarin LeeviMistä tätä kirjahyllyromua oikein tulee?

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa, upeeta Arttu! Onneksi olkoon (Seppokin huutelee onnea taustalla) :) Miten Nyytillä meni?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :)! Nyytillä oli kehänsä suvereeni voittaja EH tuloksella ;).

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa!!! Olipas hieno fiilis avata näin aamulla kone ja kurkata tulokset =) Koko Hauskan-poppoo onnittelee komeaa Artturia... vai käytetäänkö tästä lähtien tervehtiessäkin titteleitä?

  VastaaPoista
 4. Arttu perkele :D onnea pojille ja perheen tytöille B. perheeltä!

  VastaaPoista
 5. Sovitaanko ettei tälleen tuttujen kesken käytetä titteleitä, ehkä sitten jossain vähän virallisemmilla foorumeilla (esim. linnan juhlissa jne.) voidaan mennä etiketin mukaisesti ;p. Kiitos erittäin paljon onnitteluista ja henkisestä tuesta ;) :)!

  Nyttyrä oli näyttelyn kruunaamaton prinsessa suloisuudellaan, lauantain agikisat ja matkustaminen näkyi koirissa, onneksi Artun kohdalla ei sitten loppupelissä kuitenkaan liikaa.

  VastaaPoista