sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Trimmausta :)

Tänään pääsimme Annin käsittelyyn... karvat sai taas kyytiä.. ja voi olla että palttoonkäyttö alkaa oleen pakollista kun toi oma putos lattialle. Oon kyllä sitämieltä että takkiin ei sais koskea talvella, mutta kun noi kaksjalkaset on viemässä mua taas johonkin näyttelyyn, niin pitää laittaa toi ryijyosasto kuntoon.

tässä mun kuvaa ennen ja jälkeen kästittelyn:


Ero ei ole äkkiseltään kovin suuri, mutta kattokaapas mun takkia tossa lattaialla:Nyttyrällekki kävi samoin... hehee... Ihmeen hyvin se anto itseään nyhtää vaikka ekaa kertaa tossa operaatiossa olikin. Tässä kuvaa vielä tosta kamustakin.

Hankalin paikka oli mahan alusta kun mun piti leikkiä kaksijalkaisia, onneksi oli tukijoukot mukana.


Kiitokset Annille trimmaamisesta!

3 kommenttia:

  1. Aikamoinen kasa karvaa! Pitäisiköhän Nemonkin käydä jo siistiytymässä maaliskuuta ajatellen... Kävin just sähköisesti ilmoittamassa meidät kehään :)

    VastaaPoista
  2. Kiva! Ainakin Artun takki on parhaimmillaan noin kolmen kuukauden iässä, eli kannattanee trimmata. Viimeksi takki sai täysin kyytiä syyskuun alussa ja parhaimmillaan se mun mielestä oli joulukuun puolessavälissä. Toki sitä siistittiin siinä välillä vielä kolmeenkin otteeseen, mutta kaikkea ei siistimiskerroilla pois nypitty ;).

    VastaaPoista