lauantai 31. tammikuuta 2009


Jos joku väittää että koivupölkky ei ole hyvää, niin se ei joko tiedä tai on pahasti ihmisten aivopesemä. Näitä vois syödä vaikka jokapäivä, eikä 16 asteen pakkanenkaan millään lailla haittaa.. ainakaan en myönnä!


Arttu taas järsi niitä keppejään.. vai mitälie halkoja.. mä taas otin kaiken riemun irti aurinkoisesta pakkaspäivästä ja kävin ensin haukkumassa naapurit, juoksentelin pitkin pihaa ja kävin nuolasemassa kameranlinssin puhtaaksi.. olin siis todella tehokas ja isännän naaman punoituksesta päätellen sekin tykkäs mun tarmokkuudesta!

2 kommenttia:

  1. Moro Janne, Arttu ja Nyytti! Teillä on hyvät jutut joten tunnustaiduin lukijaksi, muistakaahan pitää meitä ajan tasalla! Avasin myös oman blogin Jepelle eilen eli samalla lailla tuore bloggarijengi täälläkin päässä! Ja koivuhaloista: ne on Jepenkin mielestä tosi hyviä, kuulemma tuohessa on koivusokeria, tiesi joku viisaampi sanoa...

    VastaaPoista
  2. Moikka Sari ja Jeppe, kiva saada uusia virtuaalikamuja! Jaa koirat siis eivät pelkästään pureskelemisen halusta noita halkoja syö.. Välillä Arttu vähän ahnehtiin puuherkkuja ja vatsa alkaa toimimaan väärinpäin, siksi joudumme välillä rajoittamaan polttopuiden mässäilemistä.

    VastaaPoista