sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Wappuepikset

Wapun kunniaksi mentiin karkeloimaan wappuepiksiin. Emäntä oli kisaradalla ensimmäistä kertaa ja Betsy sai kunnian olla emännän kamuna... Sovimme Betsyn kanssa, että eka startti tehdään karnevaalimeiningeissä ja Betsy kävikin moikkaamassa isäntää puolivälissä ja varmistamassa, ettei namit ole loppuneet kesken. Toisessa starttissa isäntä piiloutui yleisön sekaan ja tästä startista hieno nollarata! :) Emppis kävi spurttaamassa kisaavien radalla ja nappas nollaradalla ykkössijan. Isäntä lupasi, että pääsen treeniradoille ensiviikolla, jihuu! tauko on lopuillaan!


Emäntä & Betsy 1 startti


Emäntä & Betsy 2 starttiIsäntä & Emmy kisaavien rata


tulokset

3 kommenttia:

  1. Hienoja ratoja! Kisaavien radalla toi käännös kolmanneksi viimeiseltä esteeltä toka viimeiselle on varmaan se nopein, mutten itse uskaltanut kokeilla, kun Nemolla on kova imu aina A:lle ;) Tänään alkaa sitten treenit Mutalassa, nähdään!

    VastaaPoista
  2. Janne tais tehdä jonkun viimehetken hätävararatkaisun ohjauskuvioihin siinä radan lopussa, kun tuli liian kiire suunnitelma A:n toteuttamiseen... Kovin liikuttavan näköistä on mun ja Betsyn meno verrattuna Emmyn ja isännän vauhtiin :) Seuraavalla kerralla sentään tiedetään molemmat paremmin, mitä ollaan tekemässä. Tuomari tosin sanoi, ettei möllikisoja saa ottaa liian tosissaan! Pätee tähän harrastukseen kyllä ihan yleisestikin :D

    VastaaPoista
  3. Tarkoitus oli kyllä ohjata se kolmanneksi viimeinen este toiselta puolelta jolloin koiralla olisi ollut lyhyempi matka eikä väärä pää A:sta olisi ollut tyrkyllä. A:n kontaktilla tuli koiran irtoamisen ja putken lukituksen virhearviointi ja myöhästyminen sijoittumisessa (tein turhan pyörähdyksen) putken jälkeisellä esteellä, loppu meni siis soveltaen ;).

    VastaaPoista