sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Emmyn juhlat :)

Vauhtia, pölyä, auringonpaistetta ja pakkasta. Viikonloppuna oltiin jyväskylän maisemissa JAT:n järjestämissä agiliitokisoissa koko porukalla. Vaikka oli pirtsakka pakkanen -22, niin aivan arktisen kylmissä olosuhteissa sentään ei tarvinnut kisata. JAT oli saanut uuden hallin valmiiksi ja sisällä lämpötila oli -8 astetta. Hiekka pöllysi kun Emmy starttasi mini ykkösten ensimmäisenä ja nappasi suvereenin nollavoiton -12.91 ajalla. Toisella radalla isäntä ei ehtinyt Emmyn vauhtiin mukaan yhdessä tiukassa kohdassa ja hyvä hyllytys tuli tältä radalta. Meillä meni kolme starttiä sanotaanko "isännän piikkiin" ninnannunnan ninnannunnan... (vähä niinku eräs hiusmalli televisiossa hokee). Tehtiin tiiviissä yhteistyössä vauhdikkaat suoritukset kuitenkin ja huippu hyvällä fiiliksellä mentiin, tästä on taas hyvä jatkaa :). Kiitos emännälle että pidit meistä taas niin hyvää huolta Betsyn kanssa, huolto pelasi täydellisesti :)!

Ihme luu... voikohan tota syödä?

Tulokset:
täällä

2 kommenttia:

  1. JEE!!! Tästä se lähtee :D Tai hyvin on mennyt tähänki asti, mutta taitoa vaatii pysyä näiden vauhtihirmujen matkassa...

    VastaaPoista
  2. Täytyy sanoa että ohjaaja oli tälläkertaa kovilla, mutta yhtään en kyllä toivo hitaampia koiria, itse vaan pitää pystyä kehittymään entistäkin nopeammaksi ja ohjausta pitää vielä hienosäätää.. sorapohjia varten pitää kyllä saada pitävämmät kengät että uskaltaa ottaa viimeisetkin tehot ulos ;).

    VastaaPoista