sunnuntai 16. tammikuuta 2011

0-0-5-5

Tänään meidät herätettiin aamuyöstä.. hetken aikaa ihmeteltiin että onko noi ihmiset tosissaan, mutta syyksi selvisi se että menimme TAMSK:n isännöimään agikisaan koko porukalla. Emmylle ja mulle oli tiedossa isännän ohjaamaa ratarallia, Betsyn ja emännän hoitaessa huolto ja kannustuspuolen. Hyvä puoli tässä mielettömyydessä oli se että koko hulabaloo oli ohi ennen puoltapäivää ja päästiin kotiin loikoileen iltpäiväksi. Emmy teki hienon debyytin virallisille kisakentille 5/-8.93s ja 5/-8.83s tuloksilla. Meillä meni tänään putkeen 0/-12.69s ja 0/-13.5s tuloksilla joilla tuli myös lähtöjen ykkösijat.

kuva: Pauliina Mäkinen

Tuloksia:
A-kisa
B-kisa

5 kommenttia:

 1. Onnittelut hienoista suorituksista ja oli hieno nähdä monen vuoden jälkeen.

  T: Miko (http://samooja.blogspot.com)

  VastaaPoista
 2. Hyvä jätkät!!! Eikä Emmynkään tartte yhtään hävetä debyyttiään virallisissa kisoissa :) Betsykin pääsi kentän sivussa ottamaan ensituntumaa keinonurmialustaan ;) Ylpeä emäntä :D

  VastaaPoista
 3. Emmy on kone! Tää koneenkäyttäjä oletti, ei ohjannut ja siksi muutama kauneusvirhe muuten niiin täydellisissä suorituksissa. Arttu tekee itsenäisesti vaikka sitä ei koko rataa täysin ohjaiskaan, koska se tietää mun metkut. Tästä on taas hyvä jatkaa, pitää ilmoittaa Emmy keväällä mukaan treeniporukkaan että pääsee sen kanssa oikeasti tota ohjaamistakin ohjatusti treenaamaan.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, onneksi olkoon koko poppoolle!

  VastaaPoista