sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kisareissu Sastamalaan :)

Lähdimme Emppiksen ja isännän kanssa ihan possun hauskaan paikkaan eli Sastamalan agikentälle! Viimevuonna kisailin siellä mölliluokassa ja Emppiskin otettiin mukaan seuraan mun "lähtötreenejä".

Isäntä kävi ensin tutustumassa möllirataan ja kysäs Emppikseltä että kiinnostaisko vetästä pikku kiemurat...? No arvatkaa vaan, toi systeri oli haljeta riemusta, että oikein täyspitkälle radalle! Tottakai, mennään mennään MENNÄÄN!!!

Sinne ne sitten menivät, ensimmäisinä radalle ja myös poistuivat samalla sijoituksella! Aika oli reippaat 17 sekuntia 60 sekunnin ihanneaikaa nopeampi ja ratavirheet tasan 0. Samassa lähdössä oli myös virallisissa kisoissa kisaaviakin ja näitäkin jäi taakse, eli saa olla tyytyväinen suoritukseen :).

Ei ollut siis pöllömpi aloitus kisakentille... mä olin kolmas ekoissa möllikisoissa, eli Emppis laitto paremmaksi :). Hyvä niin sillä Emppis voitti ison pussin herkkuja joista mullekkin riitti mässäiltävää, se sai myös palkinnoksi vaalenpunaisen vinkupossun joka koki Dr Emppiksen toteuttaman takaraivon kautta tehdyn lobotomian ja umpparileikkauksen seuraavalla viikolla (possu on jo toipumaan päin). Herkut pisteltiin illalla napaan ja seuraavana päivänä tiesi syöneensä roskaruokaa, senverran paljon paukahti pakoputkessa.

Käytiin me isännän kanssa myös radalla, ensin se vaati mun pysymään paikalla vaikka en olis millään malttanut, no tottelin sitten näön vuoksi ja pääsimme matkaan, rata tosin jäi kesken kun isännän pöksyistä putos vahingossa sininen vinkupökäle radalle joka mun piti mennä heti tappamaan ettei se pääse karkuun!!! Aplodien määrästä päätellen annoimme taas yleisölle riittävästi draamaa ja sirkushuveja ;).


Emppis ja palkinnot :)


Emppis ja etana radalla.


viralliset tulokset täällä

3 kommenttia:

  1. Ou nou Arttu, isäntä siis sössi sun superhyvän suorituksen, epistä! Oon ihan varma, että sä olisit muuten voittanut noi skabat! Kiva silti että Emppikselle tuli hyvä tulos ja hyvä mieli.

    VastaaPoista
  2. Se isäntä sössi muutenkin ton radan, ihan kummallisia ohjausliikkeitä joista ei ota kukaan selvää. Jotain se jupisi turhista varmisteluista kepeillä jne. Seuraavalla kerralla kuulemma mennään täysillä eikä varmistella pätkääkään :).

    VastaaPoista