maanantai 17. toukokuuta 2010

Näytelmää, agia ja hellettä!

Torstaina suuntasimme tyttöjen kanssa Kangasniemelle jossa Emmy ja emäntä ottivat kehädebyyttinsä :). Pönöttivät kehässä kuin vanhat tekijät vaikka kummatkin olivat ekaa kertaa näytelmäkarkeloissa. Tuomariltakin tuli palautetta hyvästä esiintymisestä! Hyvä tytöt, te ootte virtuooseja!


Treeniä ennen kehää ;)


Ja sitten virallisemmat pönöttelyt tuomarille.

Me nautiskeltiin Betsyn kanssa kelistä ja tapahtuman seuraamisesta,
niin ja siellä nähtiin kasvattajani Anni joka kertoi ilouutisia parson kehästä, Karvahaalarin Quicksand, eli Ella oli ottanut ekasta näyttelystään heti Sertifikaatin! Isäntä kun ei tiennyt että tuttuja on siellä Kangasniemellä kehässä, niin ei osattu varata aikaa parson kehän seuraamiseen. Mutta upeeta!!! jo toinen noista mun penskoista on uskaltanut kehään asti! Sinne vaan loputkin, teissä on potentiaalia! :)

Sunnuntai menikin sitten agikisailuissa. Laitettiin putket rullalle ja tanner pöllyämään! Otettiin ilo irti kolmesta startista. Tälläkertaa(kin) isäntä mokaili, ekalla startilla se lähti tekeen ihan omaa rataa ;), toisessa startissa se ei pysynyt mun mukana ja kolmas meni putkeen, mutta väärästä päästä ;).

Jokatapauksessa mahtava fiilis, suoranainen "flow" päällä päästeltiin meneen vaikka emme mitään tulosta saaneetkaan aikaiseksi, tästä on hyvä jatkaa, tosin isännän mielestä mun pitäis malttaa pysyä lähdöt paikoillaan että se ehtis mun mukaan... nooh kattellaan... ;). Ehkä mä koulutan sitä nopeammaksi, niin päästään taas kisaamaan kun lähdöt on hallussa (huom. siis isännällä).


Tämä hyppäri meni putkeen, siis siihen väärään päähän ;)

4 kommenttia:

 1. Onneksi tuo emäntä vihdoin tajusi, että tämmösen sporttiprinsessan pitää päästä kehään kaiken kansan ihailun ja ihmettelyn keskipisteeksi! Nyt ei enää tartte hakea huomiota hyökkäilemällä Betsyn kimppuun tai ärisemällä muille koiratuttavuuksille. Kaikki katteli vaan mua kun mä poseerasin - ja syystäkin kun oon niin sporttinen ja jäntevä mimmi - tuomarikin sen huomasi ;D

  t: EMMY

  VastaaPoista
 2. Uuu beibe! Sä sädehdit siellä kehässä aurinkoakin kirkkaammin <3.

  -Arttu-

  VastaaPoista
 3. Jeppe kommentoi: Arttu, mitäs tää nyt on, jäbähän pysyy kuitenkin rata-alueella?!?! Mä tiskaan sut kohta mun radaltakarkailujengistä ;-)

  VastaaPoista
 4. Mä ajattelin tälläkertaa vaan pompotella isäntää lähdössä, sitäpaitsi siellä ei ollut juoksuisia narttuja, eikä sen makkarakojun lemukaan tuullut lähtöalueelle ;)

  VastaaPoista