tiistai 2. maaliskuuta 2010

Möllistelyä Jyväskylässä

Olimme agi-huvittelemassa möllikisoissa. Jestas mikä mesta! Siis aivan mahtava! Hiekka pöllys, fiilis mahtava ja kaiken kruunasi hajut jotka yksi narttukoira oli perässään sinne tuonut mua varten... jaa se kisa... niin no... isäntä taas meni miten sattui ja melkein sitä sattuikin kun se otti lojot siinä meidän suorituksen aikana, mä meinasin mennä väärään päähän putkea ja tuomarin käsi nousi siinä tohinassa. No tultiin me toisiksi 5 virhepisteellä. Toi mun "ohjaaja" saa kyllä opetella juoksemaan tai ainakin laittaa ne nappulakengät jalkaan että pysyy ees jotenkin pystyssä, ei mulla oo aikaa odotella jos se on kokoajan rähmällään pitkin kenttiä. No.. oppiahan se lähti hakemaan ja sitä myös sai, mulle tuli sentään satsi puruluita! :) Viralliset tulokset.


4 kommenttia:

 1. Mahtavastihan se meni eikä tuota isännän lojotusta olis huomannut ollenkaan, ellet olis siitä maininnut (tuomari peitti sen kämmäilyt melkein kokonaan kameralta). Onnittelut hienosta tuloksesta! Meillä on Jepen kanssa ekat kisat vielä kaukana tulevaisuudessa, tämän koirakon ohjaaja on nimittäin vielä enemmän rähmällään kuin teidän tapauksessa ;-)

  VastaaPoista
 2. Hienoa Arttu, aina sä kahmit niitä luita kotiinviemisiksi :)

  VastaaPoista
 3. Voi harmi jäi isännän lipat näkemättä! Saakelin tuomari! Olis varmaan ollu näkemisen arvonen :)

  VastaaPoista
 4. Olis ollut... selkä oli viikonverran kipeänä (kylmähoidolla sai rauhoittumaan), mulle ei sovi aamutuimaan tollanen ravaaminen varsinkaan pakkasella... niin ja nappulakengät olis pitänyt olla jalassa, eikä noi lenkkarit joista on pohjatkin irti kantapäiden osalta ;). No, pääasia että koiralla on hauskaa :)!

  VastaaPoista