tiistai 25. elokuuta 2009

Agirallia

Eilen päästiin taas huvipuistoon juoksuttamaan tota meidän verkkareihin pukeutunutta etanaa. Kivet lenteli, putki meni rullalle ja äänivallit paukku kun me valkoiset karvaferrarit oltiin radalla oikein isolla porukalla.
Meidän tiimillä wauhtia oli niin paljon että kontaktit sutastiin yli, meidän pokkarikamera kuvas tulevaa ja verkkarietana jäi ekaan kurviin louskuttaan leukojaan! Eli meni oikein mallikkaasti ja onneksi saimme hienoja kuvia luottopaparaziltamme Tonilta jolla on muuten maailman nopein kamera ja tarkin liipasinsormi!


Ensin pieni vilkaus rataan tältä korkealta... joo-o, näyttää vauhdikkaalta!


Putket rullalle ja täältä tullaan!


Rangas ja sitten mitä? Niin mitä?


ai.. pari aitaa, kepit ja sitten mä saan vinkulelun raadeltavaksi!


Dumbokorvilla pääsee korkealle!

4 kommenttia:

 1. Arttuhan meni hienosti. Tosin kukaan ei tainnut saada ihan nappisuoritusta, häiriötekijöitä oli sen verran ympärillä ;) Mahtava tuo rengaskuva!

  VastaaPoista
 2. No menihän se ihan kivasti, tosin ne kontaktit tuolla A esteellä ei onnaa kovin hyvin, onneksi puomin ja keinun kontaktit toimii paremmin. Tietääpä mitä pitää hieroa seuraavissa treeneissä tai kasata vanhoista ovista takapihalle A häkkyrä. Voi kun löytäis koirasta tälleen alkutaipaleella jonkin muunkin viretilan kuin 0 tai 100... ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans vaihteet välillä hakusessa ;) Joko uskaltaudutaan mölliagilityyn, Pirkkalassa olisi su 6.9. ja Riitta ehdotti, että lähdettäis koko treeniporukka ma 7.9. Sastamalaan.

  VastaaPoista
 4. Mennään vaan vaikka kumpaankin! Jostain sitä on aloitettava ja kivahan sitä olis mennä tutulla porukalla!

  VastaaPoista