perjantai 17. heinäkuuta 2009

Hyökkäys :\

Viimeviikolla meidän kimppuun yritti harlekiiniasuinen karvakasa! Olimme Artun kanssa kävelyttämässä isäntää kun tiellemme ilmestyi iso collie joka hyökkäsi kimppuumme... Ilmeisesti se ei tykkää kun me joudutaan kulkemaan sen reviirin ohi päivittäin. Isäntä osasi aavistaa mitä oli tapahtumassa ja veti meitä taakseen samalla kun tarttui toisella kädellä sen retaleen selkäkarvoista ja painoi sen maahan. Siinä ne pitivät toisistaan kiinni kunnes sen hyökkääjän isäntä sai sen retaleen otteeseensa ja me päästiin jatkamaan matkaa ilman naarmun naarmua, huh huh..

4 kommenttia:

 1. No huh huh, taasko se meinas käydä teidän kimppuun :/ Onneksi ei käynyt kuinkaan!

  VastaaPoista
 2. Joo, onneksi ei käynyt! Tälläkertaa se tuskin olis tyytynyt pelkkään näykkäisyyn, senverran paljon vaivaa se collie joutu näkemään että pääsi meidän lähelle. Sen isäntäväki oli estelemässä ja ohjaamassa sitä, mutta kaikesta huolimatta se tuli päälle.

  VastaaPoista
 3. Aika erikoista, että uskaltavat sitä pitää vapaana... Vai onko sillä vaan just pastoreita vastaan jotain..

  VastaaPoista
 4. Se on useasti vapaana, koska koira pysyy yleensä isäntäväen "otteessa". Nyt koko porukka oli maantiellä mitä mekin kuljimme ja siitä se hässäkkä alkoi, olisko puolustanut laumaansa? Näiden koirien välille on tullut jännitteitä suoraan ja välillisesti sen jälkeen kun collie kävi ensimmäisen kerran Artun kimppuun. Esim. Collien isäntäväki pitää varmuudenvuoksi sitä niskakarvoista kiinni kun me kuljemme puistossa samaan aikaan. Talutushihna tai viimeinen käynti eläinlääkärillä olisi ratkaisu, "miehuus" on collielta jo aikaisemmin lähtenyt.

  VastaaPoista