torstai 22. elokuuta 2013

Vauhdikas vuosi!

Toi meidän kirjoittaja ei ole taas aikoihin ehtinyt naputtelemään tänne nettiin mitään vaikka ollaan touhuttu vaikka mitä! Viimekesä meni lähes samalla sabluunalla kuin edellinen, eli lähes samat höpinät vois kirjoitella mitä pari juttua alempana, tämä ei siis ole desawufh! vaikka siltä ehkä tulee näyttämäänkin!

Talvikauden taas olimme aktiivisesti mukana agilityliiton järjestämillä TopTeam leireillä agilitymaailman huippukouluttajien opissa. Leireillä tehtiin mm. laji, kunto ja urheilumytologisia asioita sekä luennoilla yleistietoa urheilukoirien ravitsemuksesta, biomekaniikasta, tavoitteellisesta harjoittelusta jne. Me olimme Betsyn ja emännän kanssa aktiivisesti hengessä mukana sekä seurasimme kentänlaidalta asioita joita olemme päässeet myöhemmin omissa treeneissä tekemään. Isäntää ruoskittiin leirien kuntotreeneissä oikein kunnolla ja välillä se oli kolmekin viikkoa puolikuntoinen lievistä revähtymistä toipuessaan. Alla videoitia toiselta TT leiriltä, päivän viimeisestä radasta jossa isännän jalat ovat täysin setsuuria fysiikkatreenien jäljiltä. Kuulemma järjettömän rankka, mutta älyttömän huippu koulutuskokonaisuus... voin uskoa, meillä hulluilla pitää olla hullujen huvit! ;)

Top Team leiri-2 Oreniuksen Juhan treenirata tammikuulta 2013.

Alkukaudesta kisasimme viimeiset nollat Emmylle kasaan ja tuli se kolmas agilitysertikin siinä kylkiäisinä eli agilityvalityvalioituminen. Meikäläinen pääsee syksymmällä kisakentille kun arvokisakausi on Emmyn kanssa taputeltu. SM kisoissa Emmy ja isäntä olivat SM-7 / 233, joka oli senhetkisen taito, tahto ja kuntotason ehdoton maksimisuoritus ja tulihan se vuoden tulostavoitekkin siinä samalla täytettyä eli tunkeutuminen suomen top 10:iin.


Agilityn SM 2013 Finaalirata

Heinäkuussa kävimme myös maajoukkuekarsinnoissa joissa isäntä ja Emmy tekivät muutaman radan, näihin karkeloihin lähdimme hakemaan tuntumaa ilman tulostavoitteita. Kisat menivät suunnitelmien mukaan, eli emme edenneet lauantaita pidemmälle vaan pääsimme haistelemaan sunnuntaina suomen ja ehkä maailman parasta agilityä aitiopaikalta!
1 kommentti: