maanantai 3. syyskuuta 2012

Oliko meillä blokikin?

Hei mitä kesälle tapahtui... joko se meni... ja minne? Hemmetin isäntä kun se ei ole ehtinyt mitää tänne raapustaa vaikka juttua luulis riittävän, severran aktiivisesti olemme taas touhunneet!

No, aloitetaan sitten jostain.... juu, remonttia on painettu siitäkin sais ihan oman juttusarjansa, mutta täässä blokissa rällää karvanaamat! Ja meidän harrastuksista ja touhuiluista tällä on yleensä kirjoiteltu eli jatketaan samaa rataa!

Kesäkuussa oli viimeiset agikisat Nokialla ennen agilityn SM kisoja, Emmyltä puuttu yksi aginolla ja se väänettiin kasaan jotta päästäisiin fiilisteleen isojen kisojen pissantuok... siis astmosfääriä! Isäntä puhu jostain nälän kasvattamisesta ensivuodelle, jotenkin se liitty siihen suomenmestaruuskisaan, luulis että on melkoinen nälkä jos meinaa olla niin kauan syömättä. En mä ainakaan sellaiseen suostuisi, mutta omapahan on asiansa.

Tässä NPKH:n kisoista videointia:


Hyppäri


Agirata


SM kisavalmistautuminen lähti samantien käyntiin kun varmistui että saimme osallistumiskriteerit kasaan.



Näiden kisojen jälkeen alettiin valmistautumaan isoihin kisoihin jotka olivat Jyväskylässä. Niissä kisoissa olikin todella, siis todella paljon heimoveljiä ja siskoja, sanoinko että siellä oli todella paljon piss.. siis aivan mahtava astmofääri! Emmy ja isäntä kisasivat perjantaina kotiseuramme Ylökk:n joukkueessa sekä yksilökisoissa lauantaina. Joukkueradalla ne kävivät nappaamassa virheettömän tuloksen ja yksilökisoissa karsintaradalta tuli myös virheetön rata. Miniluokassa oli kuulemma yli 200 osallistujaa ja karsintaradan jälkeen heidän sijoitus oli 27. 50 parasta pääsivät finaaliradalle jolla isäntä muisti yhden hypyn väärinpäin, tsot tsot! ;). Finaaliradan aika olisi riittänyt melkoiseen hyppäykseen tuloksissa, mutta tämä suli siihen yhteen hyppyyn. Kuulemma sitä nälkää siis jäi ensivuodelle... nyt en vaan tajua että miten niin? Kyllä tuo syö ja pieree niinkuin ennenkin... no omapahan on asiansa!





Joukkuerata:


Yksilö karsintarata


Yksilö finaalirata


Kisojen välillä uimme, lenkkeilimme ja rallasimme takapihalla, sain myös vetää meidän narttuväelle juoksutekniikkatreeniä takapihalla:



Heinäkuussa oli kotiseuramme agikisat, siellä mä nappasin ekan sertin kolmosluokassa ja käynnistin kuulemma agi-kellon, mitähän sekin taas tarkoittaa? No jokatapauksessa jotain hienoo tapahtu ja kirjahyllyyn tuli taas lisää romua ja roinaa.





Kävimme myös kisaamassa piirinmestaruuskisoissa Orivedellä ja siellä vietettiin rabea 13h päivä. Tuliaisina niistä kisoista tuli yhteensä 6 hopeaa. Me kaikki saatiin joukkueissa hopeaa. Emäntä ja Betsy olivat siis minijoukkueessa mukana sinetöimässä joukkueelle hopean varmalla suorituksellaan. Emmy sai yksilöissä hopeaa ja samoin minä. Isäntä ohjasi myös grand old master Klenin kanssa 3 rataa. Toi sai siis juosta päivän aikana yhteensä 9 rataa kuumassa auringonpaahteessa, tais olla kesän kuumin ja ainut päivä kun oli oikeesti lämmintä. Niin ja tulihan sieltä vielä toinenkin agisertti mulle, kolmatta saa tavoitella kun se joku kumma edellisissä kisoissa käynnistetty kello on käynyt vuodenverran.







PM kisojen ratoja oli senverran paljon että ne majailevat Youtubessa.


Elokuussa sitten oli kansainväliset kisat eteläpuistossa jossa Emmy kävi nappaamassa voitolla jonkun kakkiagin? (CACIAG), eli se on sellainen kangasläpyskä jossa on sinistä ja valkoista. Kukaan meistä ei tarkelleen tiedä mihin se oikeuttaa, mutta kirjahyllyyn se muiden roinien jatkoksi laitettiin. Ilmeisesti jotain kansainvälistä agilityröyhistelyä sillä voi lähtee tavoittelemaan tai jotain... ehkä se jossainvälissä meille selviää.




Siinähän se kesä kuulemma meni, jos näätte niin tuokaa se tänne takaisin ja heti!!!

1 kommentti: