maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kuulumisia, niin oliko meillä blogikin?

Vihdoin sain tuon isännän naputteleen kuulumisia blokiimme. Se remontti on vienyt lähes kaiken ajan ja energian noilta ihmisiltä, siksi blokiin ei ole viimeaikoina päivityksiä ehditty laittelemaan. No eipä täällä mitään kauhean ihmeellistä kirjoiteltavaa ole ollutkaan, pidimme kisaamisesta reilu pari kuukautta taukoa ja treenailimme sen mitä remontilta ehdimme. Yhdet harjoituskisat oli maaliskuussa ja treenatut asiat vaikuttivat toimivan myös kisatilanteessa. Maaliskuun kisoissa Emäntä ja Betsy vastasivat menestyksestä sijoiuttumalla toisiksi hyppärillä, hyvä te!

Nyt viikonloppuna kisasimme Jyväskylässä ja Emppinen nappasi isännän kanssa tuplanollat jotka ovat SM kisoja silmälläpitäen yksi virstaanpylväs. Tänävuonna ei ole kuulemma mitään suurta tavoitetta päästä noihin karkeloihin, mutta jos kaikki tarvittavat vaatimukset tulee kasaan niin kisakokemusta lähdetään hakemaan.

Mulla on ollut myös hyvä pössis kisoissa, mutta isäntä ei ole vielä täysin tyytyväinen kokonaissuorituksiin ja kuulemma meillä on sellainen pitkän aikavälin suunnitelma. Mä vähän veikkaan että sen pitää vaan oppia lisää ennenkuin se uskaltaa lähteä mun kanssa tosissaan kisaamaan ;).

Niin ja kuulemma remontin vuosipäivä meni, hei sehän on koiran elämässä 7 vuotta... toivottavasti ette tee toista 7 vuotista peräjälkeen, ettehän... olis elämässä jotain muutakin... vaikka se agility! Toki me haluttais jo päästä muuttamaan tonne alas, eli kesälomaan asti saatte tehdä sitä remppaa, mutta viimeistään silloin tehdään jotain muutakin, eiks je!


Betsy hyppäri 3.3.2012


Emmy agirata 14.4.2012


Emmy hyppäri 14.4.2012

tulokset: täällä

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisia. Onnea tuloksista ja tsemppiä remonttiin! :)

  VastaaPoista
 2. Eilen kyllä jännitti katsomossa sen verran, että ihme kun sain mitään videoita kuvattua ;) Kolmosten agirata oli kyllä niin järkyttävästi ansoitettu kieputtelurata, että mieluusti nautiskelen Betsyn kanssa kakkosten radoista vielä useamman kisan ajan. Ei ois kolmosissa mitään jakoa... Artulle terveisiä, että emäntä tulee laittamaan sen kuriin ;D Tai katotaan nyt, mut on se ainakin yks vaihtoehto ;)

  VastaaPoista
 3. Miksihän tän kirjoituksen päiväys on 12. maaliskuuta, kun nyt on kuitenki jo huhtikuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin blogin päivitystä maaliskuussa, mutta en ehtinyt tekemään sitä loppuun eli tämä postaus on se aikaisempi, hieman muutettuna.

   Niin ja tarviin sun apua että saan ton Artun suitsittua! Mun kanssa se on oppinut vaan kaahaamaan ;)

   Poista